Aanpassing bereikbaarheid

Aanpassing bereikbaarheid

Langs deze weg willen wij u informeren over een aanpassing in de telefonische bereikbaarheid per 01-02-2024.

Om de kwaliteit van zorg nog te kunnen blijven waarborgen en de tijd te creeëren die iedereen nodig heeft gaan wij vanaf 1 februari 2024 onze bereikbaarheid aanpassen. 

Let op: voor levensbedreigende situaties blijven wij direct telefonisch bereikbaar.

Ons zorgaanbod

Wij zijn er voor u als u vragen heeft over uw gezondheid. Wij kunnen u op verschillende manieren helpen.

De doktersassistent zal met u de mogelijkheden bespreken, zij heeft een belangrijke rol in de organisatie van de praktijk. De doktersassistent is medisch opgeleid en vraagt uw klacht uit om in te schatten hoe urgent uw vraag is en of er een afspraak op het spreekuur nodig is. Mogelijk volstaat een gepast advies.

Op thuisarts.nl of moetiknaar de dokter.nl vindt u al veel informatie  en adviezen.

thuisarts.nl

moetiknaardedokter.nl

Telefonisch

Onze doktersassistenten bespreken met u de mogelijkheden tot een afspraak, overleg of telefonisch consult. Belt u met uw vraag bij voorkeur voor 12.30 uur. Vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur zijn wij met ingang van maandag 5 februari beperkt telefonisch bereikbaar zodat er in de middag tijd en ruimte is om de zorgvragen administratief goed te verwerken.

Voor levensbedreigende situaties blijven wij direct telefonisch bereikbaar.

Overleg

Heeft u een hulpvraag waarbij de assistente toch nog even moet overleggen met de huisarts, dan belt de assistente u terug naardat het is overlegd. Dit kan dezelfde dag zijn, maar ook de volgende werkdag.

Balie

Vanwege de wet en regelgeving rondom de privacyregels is het niet meer toegestaan om medisch inhoudelijke vragen  aan de balie te bespreken of afspraken te maken aan de balie. Wij vragen u hiervoor de praktijk te bellen op werkdagen tussen 8.00-12.30 uur of gebruik te maken van MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net

Stel uw vraag digitaal via een E-consult. Ook kunt u foto's uploaden om te laten beoordelen. Deze optie is volledig beveiligd.

Huisbezoek

Als u om gezondheidsredenen niet naar de praktijk kunt komen, belt u voor 10.00 uur. De doktersassistente zal met u de klachten bespreken en aangeven of en wanneer de huisarts bij u langskomt. Een huisbezoek doen wij alleen als het medisch gezien niet anders mogelijk is. Op de praktijk kunnen wij uw klacht het beste beoordelen omdat we daar gebruik kunnen maken van alle materialen. Een huisbezoek geeft beperkingen bij lichamelijk onderzoek en is relatief tijdrovend.