Spreekuur

Huisartsenpraktijk de Teselaar is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Wanneer bellen?

De assistente is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen:

  • Ochtend: 08:00 uur – 10:00 uur en 10:30 uur – 12:45 uur
  • Middag: 13:15 uur – 15.30 uur en 16.00-17.00 uur

In geval van spoed van 08:00 uur t/m 17:00 uur via de spoedlijn. (optie 1)

Spreekuur

Het spreekuur wordt iedere dag gehouden van 08:00 uur tot 11:30 uur en van 14:00 uur tot 15:30 uur. Voor het spreekuur dient u altijd vooraf digitaal of telefonische een afspraak te maken. 

Afspraken

In de praktijk zijn 4 huisartsen, 1 waarnemend huisarts, 1 huisarts in opleiding, 8 assistentes en 6 praktijkondersteuners werkzaam. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven bij wie u een afspraak wilt maken. Heeft u een vervolgafspraak voor een bepaalde klacht; maak dan de afspraak bij de huisarts die u eerder voor deze klacht heeft behandeld.

Bij de assistentes kunt u voor de volgende zaken terecht: oren uitspuiten, het geven van injecties, uitstrijkjes bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker, onderzoek urine, gehoortesten etc.

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. 

Meer tijd nodig?

Een afspraak op het spreekuur duurt 10 minuten dit is voldoende om één klacht te bespreken . Heeft u meerdere klachten of vragen en denkt u meer tijd nodig te hebben? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda. 

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.