Informatie over COVID-19 vaccinaties

Oproep aan alle 80+:

Het is nog onduidelijk wanneer wij als huisartsen vaccins ontvangen. Langs deze weg willen wij iedereen vragen om zoveel mogelijk gehoor te geven aan de oproep van de GGD omdat het nog weken kan duren voordat wij vaccins ontvangen om eventueel thuis te kunnen vaccineren. 

Langs deze weg dan ook het verzoek om zelf vervoer te regelen naar de vaccinatie locatie zodat vaccinatie sneller plaats kan vinden.

Heeft u vragen over de COVID-vaccinatie: het vaccin, werkzaamheid, bijwerkingen? Hoe zit het met zwangerschap? En bij een bepaalde ziekte, medicijnenen of behandeling?

coronavaccinatie

Of bel het publieksinformatienummer 0800-1351

Of kijk het filmpje uitleg vaccinatie

De GGD start vanaf week 4 met het vaccineren van mobiele thuiswonende 90 plussers. 

Heeft u een uitnodigingsbrief ontvangen, dan komt u vanwege uw leeftijd in aanmerking voor een vaccinatie. Uw huisarts verwacht dat u zelf naar een vaccinatielocatie kunt komen, al dan niet met hulp. 

In de brief leest u hoe u hiervoor een afspraak kan maken.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen dan ben u nu niet aan de beurt voor een vaccinatie.

Heeft u vragen over uw uitnodiging, of zoek u meer informatie kijk dan op de website

coronavaccinatie.nl

of bel naar 0900-1351

Zodra bekend is wanneer de huisartsen kunnen gaan vaccineren, wordt u daarover geinformeerd. Wilt u de telefoonlijnen vrij houden en ons alstublieft niet bellen met vragen hierover: er is momenteel nog te weinig bekend over welk vaccin wanneer voor wie beschikbaar is. We kunnen u helaas nog geen antwoorden geven.